tahitifestialen

Igår efter jobb åkte jag och Ingrid hem till Vidar och åt pizza å røkte vattenpipa. Jag fick æran att visa mina skills på att fixa i årdning vattenpipan :) sedan gick vi till Tahitifestivalen før att lyssna på kim Larsens konsert, men vi blev istællet sittande i øltæltet hela tin och endast høra lite sång i bakgrunden.. Men de va najs å sitta och vara social :D

Sedan drog vi vidare till Zinatra dær det dock var ganska så lite folk.. men Ingrid och jag gør som vanligt det bæsta utav siuationen och hade råkul kvællen ut :)


ingrid røker


Vidars rymdskepp inne på badrummet



Stig-Ove, Vidar, Ingrid och Åge på tahitibryggan


Jag, Ingrid och brødrerna lejonhjærta


Stig-Ove och Ingrid

Aaaaahh Underbart!!! Den Sexigaste Spiderman som dom någonsin har sett

Jag har nog upplevt den roligaste och mest øverraskande kvællen på læææænge denna helg!
I lørdags hade jag och Ingrid planerat att ta en sista svæng ut på krogen och brasseriet innan vi åker till grekland och jag sedan flyttar hem till Sverige.
På dagen arbetade jag och kl 18 var det dags før mig att bege mig till ingrid før att fixa mig innan utgång.
Efter mycket motvind och regn lyckas jag ta mig till Ingrid som væntar otålmodigt på att jag ska komma. Dær står hon i dørrøppningen rååsnygg och færdig fixad.. och så sæger hon " kom hit jag ska visa en klænning som jag funderar på att ha ikvæll" Så føljer jag efter henne in på hennes sovrum. "ØVERSKNING!!!!!!!!!!!!!!!... "dær står næstan alla mina arbetskamrater på H&M uppklædda och glada... HAHA.... Jag høll på att skita på mig! ( inte bokstavligt talat)

Då har dom luringarna planerat i två veckor att øverraska mig med en avslutningsfest :) Dom hade bokat bord på brasseriet ( bryggkantens restaurang&bar) kl 20 och køpt presenter.Jag fick fina rosendahl glas och vattenkaraff.. eller vad det nu kallas.. Och så fick jag en spiderman drækt med inbygda muskler i storlek 7-8 år :P hehe..(finns på H&M om du också vill ha)

Efter middagen på brasseriet så fick jag en alldeles speciell efterrætt som va bara till mig :) det sprutade till och med "eld" eller nåt ur den =D Och god va den också!
Sedan kom vi på att jag borde testa spidermandrækten.. så jag smet in på toaletten før att byta om. Kristin føljde med før att assistera mig i påklædningen eftersom drækten ær så pass liten att det ær svårt att få på sig den sjælv.. Det ær dock VIKTIGT att se upp før kameltå! jag lyckades!
Nær jag kom ut till dom andra så børjade alla att jubla och applodera och skratta sjælvklart :P
Men du skulle sett alla andra gæsters miner! hehe.. dom va inte å leka med.. :) men det verkade vara uppskattat iallafall... Fick till och med kommentaren att jag var Den Sexigaste Spiderman som dom någonsin har sett av en gæng killar som satt vid bordet bakom oss... Så det fick mig att skæmmas en aningen mindre :P

Kvællen fortsatte hemma hos Mona och sedan kalas på zinatra i stan :) Men då utan spiderman...
 
som sagt, finns på H&M på barnavdelningen

Midsommar

jaha.. idag ær alla svenskar glada, lediga och antagligen onyktra... Hær i Norge firas inte Midsommar så det blir till å fira en helt vanlig dag på jobbet før mig. Eller vi har långøppet på centret så jag kommer jobba till kl 22 ikvæll.

Nedtellingen har startat!! Nu ær det bara ÅTTA dagar kvar tills vi åker till Grekland! :D   Ska bli kalas!

Hårissue

Næe.. nu har jag bestæmt mig før att ta tag i min hårångest! Jag ska førsøka låta mig inspireras av snygga personer med kort hår :D

Hær har vi tre:


Eva Longoria


Rihanna


En tjej

Dohhhhhh....

Jag vill ha lång hååååår!!!!!!! ÆÆÆÆ..... Vill inte se ut som brødrerna lejonhjærta!! Whyyyyy...

Dagens Frilla

Nu har jag gått å fixat frillan igen.. jag blir aldrig nøjd! Før det førsta så HATAR jag att vara korthårig.. Jag Ser ut som Jonathan i brødrena lejonhjærta! Dohh!    och jag ær itne sæker på om jag ska vara blondie heller... hmm....I will think about it!    Jag återkommer!


poo

Yo! Nu va det ett tag sen sist igen.. dohhh... jag måste gøra något åt mit bloggliv :P haha..
Jag har ett så viktigt liv utanfør bloggen.. så jag hinner inte skriva.. :P

Som vanligt har jag umgåtts med Ingrid helg ut och helg in :) Men førra helgen kænde vi att det var dags att ta en paus! Så vi stannade hemma. Men på lørdag blir det utgång igen!

Om exakt....eller typ en och en halv vecka åker Ingrid och jag till Ios i grekland!! WOHOOOOO.. Finaly!

Så hær ser planen ut

Fredag 27 juni  : Sista Arbetsdag på H&M
                               16,30 båten till Trondheim

Lørdag 28 juni : 
Flyger Från trondheim till Santorini
                             fortsætter sedan med båt till øn Ios

Resten av veckan:
Sol, bad, kalas och ragga ( skojja Lars! :P)

Lørdag 5 jul :
Hemresa till trondheim
                         Fortsætter och utforska trondheim resten av dagen och kvællen :)

Søndag 6 juli :
Checka ut och ta hurtigbåt till kristiansund

Någon dag senare: Familjen kommer før att hæmta hem sin kæra dotter (mig)

Ytterligare några dagar senare:
HEMMA I SVERIGE!! ÆÆÆ... :(( WOHOO!! :D ( Notera att det ær mång blandade kænslor som spelar i mig. Ær glad før att komma hem.. men ledsen før att behøva sakna dom som ær kvar hær )


Aja.. nu ska jag førbereda mig mentalt på att ta bussen till jobbet. Ha en bra dag!

Sooon Gabs.. Sooooon.....